Fredenslund

Fredenslund - Hvem er vi


For 40 år siden købte vi det lille husmandssted Fredenslund på 22 tønder land, hvor vi bor nu. Huset er dejligt stort med en tilbygning, hvor vi har indrettet flere rum med løbegårde.

Året efter var vi på katteudstilling i Årup og så to dejlige katte, som vi måtte eje. Den ene var en brunmasket siameser, Dark Katja blue Arctic, den anden en sorrel Abyssinier, Bolette Rubicunda af Sigiria. Senere så vi, at der var en katteudstilling ved Ringe og meldte dem for sjov til. Til vores store forundring vandt begge katte og så var vi jo solgt. Det har forandret hele vores tilværelse, med udstillinger, avl, osv, osv, men vi har aldrig fortrudt et øjeblik.

Siameserne holdt vi op med, de nye typer er vi ikke så glade for, så vi holdt fast på Abyerne. Efter nogle år så jeg, på en udstilling i London, en mærkelig kat der lignede en Aby, men farven var helt forkert. Det viste sig at være en sølvaby. Det tog to år inden jeg fik lov til at købe en sorrel sølv pige og så stod jeg der med en sølv i Danmark. Fik hende parret i Holland og så gik det bare derud af.

Foruden Abyer har vi udvidet besætningen med kødkvæg, en del fjerkræ, hængebugsvin og 3 hunde - en Borderterrier, en Dansksvensk gårdhund samt til sidst en sort Broholmer.

Vi keder os aldrig  Men er altid klar på en snak om vores opdræt, så kontakt os gerne. 

Velkommen til vores hjemmeside

Nogle af vores hængebugsvin samt Broholmeren Nora.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:25

Helt nuttet! <3

------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
20.12 | 12:57

Hej lis.
Er det muligt at bestille en vildfarvede eller sortsølv hun til september 2016?
Vh. Pia

...
02.12 | 01:21

Hej bruno I do think it would be very nice to work together My mail adress is Fredenslun@mail.dk many regards lis Let me hear gfrom you

...
01.12 | 00:58

Hej,
Jeg sølv Abyssinier opdrætter i Frankrig og er på udkig efter min nye foret fremtidige ægteskab.
Er det muligt at arbejde sammen?
hjerteligt
bruno

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE